برق صنعتی

همانطور که از اسم آن پیداست این نوع برق در مصارف صنعتی استفاده می شود. در این راستا، تمام وسایل و تجهیزاتی که در این قسمت استفاده می شوند نیز، جزو دسته بندی برق صنعتی هستند.

برق صنعتی شامل مواردی مانند ورودی سرویس های مختلف، تولید و توزیع برق، کیفیت برق مورد استفاده، UPS ها و محافظ های الکتریکی می باشد. این دسته  شامل سیستمهای فرعی مختلفی از جمله تهویه مطبوع ، مدیریت انرژی ، اتوماسیون ساختمان و سیستمهای ایمنی در برابر آتش سوزی نیز می باشد. همه ی اینها منجر به ایجاد سیستم های الکتریکی یکپارچه در ساختمان ها می شوند.

تجهیزات الکتریکی در این زمینه نیز شامل مواردی مانند رله های محافظ، انواع کلید ها، فیوزها، تجهیزات اتصال برق، ترانسفورماتورها، موتور ها و درایو ها، سیم و کابل و دستگاه های کابل کشی و قطع کننده های مدار می باشد.

در این بخش ما به  معرفی انواع این تجهیزات و مدل های آنها می پردازیم

انواع تجهیزات برق صنعتی

تجهیزات برق صنعتی

کنتاکتور

کنتاکتورها کلید های مغناطیسی هستند که وظیفه ی قطع و وصل جریان الکتریکی به صورت اتوماتیک را برعهده دارند. پین های کنتاکتور با ولتاژ های مختلف 220AC و 24 DC طراحی می شوند. کنتاکتور ها جهت استفاده در مصارف مختلف، در اندازه ها و جریان های مختلف طراحی می شوند.

کلید مینیاتور

کلید های مینیاتوی وظیفه ی قطع و وصل جریان الکتریکی را به صورت مکانیکی برعهده دارند. این کلید ها به دو دسته تقسیم می شوند. دسته ی اول کلید های تیپ C هستند که به کلید های موتوری یا کندکار معروف می باشند و نوع دوم کلید های تیپ B هستند و به کلید روشنایی یا تند کار شناخته می شوند. تفاوت بین این دو مدل کلید در اندازه ی جریان اتصال کوتاه آنهاست.

کلید حرارتی

کلید های حرارتی وظیفه ی قطع و وصل جریان الکتریکی را به هر دو صورت اتوماتیکی و مکانیکی بر عهده دارد. عملکرد این کلید ها و کنترل حفاظت آنها به صورت حرارتی و و قطع و وصل جریان به صورت مکانیکی می باشد که می توان این جریان کلید را تنظیم کرد.

کلید بی متال

این نوع کلید ها برای جلوگیری از اضافه بار در موتور های الکتریکی یا دستگاه های دیگر استفاده می شوند. کلید های بی متال به صورت مجزا نمی توانند در مدار قرار گیرند و حتما باید به همراه کنتاکتور استفاده شوند. جریان اضافه بار را می توان از طریق ولوم روی این کلید تنظیم نمود.

کلید اتوماتیک

کلید های اتوماتیک وظیفه ی قطع و وصل جریان الکتریکی را در جریان های بالا بر عهده دارند. این کلید ها به دو دسته ی کلید های جریان ثابت و جریان متغیر تقسیم می شوند.

کلید های جریان ثابت بر طبق جریانی که کارخانه ها برای آنها در نظر گرفته است، فعالیت می کنند اما کلید های جریان متغیر به وسیله ی ولوم روی کلید، قابل تنظیم می باشند.

کنترل فاز

کنترل فاز مسئولیت حفاظت از فاز ها را بر عهده دارد که برای جلوگیری از جابجایی فازها، اختلاف آنها و همچنین نوسان ولتاژ از آنها استفاده می شود.

کنترل بار

این دستگاه ها جهت جلوگیری از هرگونه کشیدن اضافه بار استفاده می شوند. تفاوت بین کنترل بار و کلید های بی متال در این است که کنترل بار ها مقدار جریان را به وسیله ی آمپرسنج داخلی اندازه گیری می کند و مدار فرمان را قطع می کند و رله ی حرارتی ندارند. همچنین زمان قطع جریان می توان مقدار جریان را بر روی آن تنظیم کرد.

کنترل سطح

کنترل سطح که به فلوتر برقی نیز مشهور است، وظیفه ی اندازه گیری سطح مایعات را توسط ااکترودهای خنثی، بر عهده دارد.

تایمر های ثانیه ای

این نوع تایمر ها مدیریت تاخیر در قطع و وصل جریان را بر عهده دارند.

درایو ها ( اینورتر)

درایو های AC وظیفه ی کنترل دور موتورهای الکتریکی AC را به وسیله ی فرکانس ها بر عهده دارند. این درایو ها دارای گزینه های حفاظتی مانند اختلاف فاز، جابجایی فاز، اضافه بار و نوسان ولتاژ می باشند.

محصولات برق صنعتی

تایمر شیوا امواج

ترمینال

سنسور ترانسمیتر دانفوس

شین ارت

فیوز مینیاتوری هیوندای

کلید اتوماتیک هیوندای

کلید بی متال

کلید حرارتی هیوندای

کنتاکتور هیوندای

کنترل سطح برنا الکتریک

کنترل سطح میکروالکتریک

کنترل فاز برنا الکتریک

کنترل فاز میکروالکتریک

محصول نمونه